Anbefalinger

Per Glerup Kristensen har total renoveret køkken og nyetableret rum til gæstetoilet i en ejendom fra 1887. Arbejderne har omfattet gulvlægning med hårdt træ, isolation , opsætning af vægge og etablering af høje paneler og fyldingsdør, opsætning af køkken og konstruktion af skab i toilet samt alt malerarbejde. VVS- og el-installationer blev foretaget af andre firmaer koordineret af PGK. Arbejderne, der har været krævende som følge af krav om tilpasning til et eksisterende særpræget og krævende interiør, er udført hurtigt, men omhyggeligt og med meget høj håndværksmæssig kvalitet.

 

Munthe Suenson

Tlf.: 24 98 36 19

 

 

 

Jeg kan glædeligt anbefale Per Glerup Kristensen. Hans arbejde er præget af grundighed, arbejdsomhed og godt humør. En stor styrke er Pers fine løsningsforslag, når der opstår uventede situationer undervejs i byggeprocessen. Han har en god fornemmelse for at løse opgaverne med et æstetisk og flot resultat.

 

Camilla Augustinus

Tlf.: 30 11 23 77

 

 

 

Overholder aftaler og udfører 100 % kvalitetsarbejde

 

For otte år siden kom jeg ved en tilfældighed i kontakt med “Alsidigt hus”. Per Glerup Kristensen har siden da været vor faste håndværker. Han har udført flere arbejder hos os, og hver gang har vi kunnet glæde os over, at det har været kvalitetsarbejde i høj standard. Som et yderligere godt tegn er alle aftaler blevet overholdt.

Jeg vil på det varmeste anbefale firmaet.

 

Erik E. Rasmussen

Pens. chefredaktør

Telefon 33 93 39 59